Home Grn United Lief zijn voor jezelf en je moeder

Lief zijn voor jezelf en je moeder

door Manon van Leeuwen
Lief zijn voor jezelf en je moeder

Over mijn moedertje aarde maak ik me best druk

Maar dat geldt niet voor iedereen. Want waarom zou je troep van de straat op rapen of met het OV gaan als er nog steeds mensen zijn die voor elke meter de auto pakken en hun plastic gewoon uit het raam flikkeren van hun auto? Of achter een paar dranghekken gaan staan als er uitverkoop is, terwijl jij niets nieuws meer wil? En waarom zou je vlees laten staan als de buurman 2x per dag de BBQ aan steekt? Je kan de wereld niet in je eentje verbeteren. Je bent gekke Henkie toch niet?

Van allesreiniger springen de voegen uit je muur

Toch is er iets geks. Als het ons eigen lichaam en onze gezondheid betreft, komen we wel in actie zonder naar de ander te kijken. Of sterker nog, we doen gezonde, fitte mensen graag na. En dat is heel goed nieuws. Want door de impact op je eigen lichaam te verkleinen, verklein je je footprint, wist je dat?

Geen parabenenzooi en microbeads in eco spullen

Neem nou die deo uit een potje die je onder je oksel smeert en de dental tabs waar je heel hip tegenwoordig je tanden mee kan poetsen. Veel beter voor je lichaam dan de gebruikelijke parabenenrotzooi vol met microbeads. En het ziet er ook nog eens mooi uit qua eco design. En! Je lieve moedertje is je ook dankbaar. Je spoelt namelijk geen chemische rotzooi door je doucheputje dat in China in een knalgele plastic fles is gestopt en hierheen is gevlogen.

Dus lief zijn voor jezelf, is lief zijn voor je moeder!

Lees hier mijn hele artikel.

En ben je geïnteresseerd in eco producten? En wil je ook graag vervuilende producten voor je lichaam en moeder aarde vervangen?  Kijk dan ook eens op ons nieuwe initiatief ZUSTAINABOX en word lid!

 

 

 

Lees ook:

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren. Ik ga er vanuit dat je hier oké mee bent, maar je kunt het uitschakelen als je dat wenst. Oké Lees meer