Home Grn United Net als Pippi ga ik op ontdekkinstocht

Net als Pippi ga ik op ontdekkinstocht

door Manon van Leeuwen
Vegan Dr Martens

Met mijn vegan Dr Martens aan huppel ik vrolijk door door ecoland

De ontdekkingstocht naar een duurzaam leven en een eco lifestyle is super leuk, maar… het verloopt niet altijd even vlekkeloos. Letterlijk ook vaak, eco kluns als ik ben. Vandaar dat ik mezelf nogmaals moed in spreek omdat ik deodorant ga maken vandaag. Ik kijk naar de ingrediënten die op mijn keukenblad liggen. Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

De eco journey, doe het step by step

Als je die reis net zo vrolijk huppelend als Pippi wilt beleven, is mijn advies om het een beetje rustig aan te doen. Gewoon om te voorkomen dat je net als ik huilend op de badrand belandt omdat je in een eco crisis zit. Want twintig witte uitwasbare watjes kopen, terwijl je na het gebruik van één al ziet dat jouw mascaravlekken daar met je hippe bio wasnootjes nooit uit gaan, is best jammer. En je Michael Kors jurkje verpesten met een klodder kokosvet onder je arm ook. Maar ik had het nog nooit gedaan, dus dacht dat ik het allemaal wel in één keer kon.

Lees hier mijn hele artikel.

pippi langkous duurzaam

Lees ook:

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren. Ik ga er vanuit dat je hier oké mee bent, maar je kunt het uitschakelen als je dat wenst. Oké Lees meer