Home Samenwerken

Samenwerken

door Manon van Leeuwen
Samenwerken

Manon Loves Life bestaat sinds augustus 2018. Een blog over haar groene lifestyle die zicht richt op de werkende 40+ vrouw en op het verduurzamen van de gezondheidszorg. Nog maar net van start, maar hard groeiend. De categorieën waar zij over schrijft en lezingen over geeft zijn: groen werken, groen reizen, groen wonen en groen leven.

Manon richt zich op haar eigen generatie (veelal vrouwen) die bewust in het leven staan, zelfstandig zijn en het leven groots en duurzaam willen vieren. Zij richt zich daarnaast op de gezondheidszorg als ambassadeur van de Green Deal van VWS. De interactie met haar doelgroep op LinkedIn is al hoog. Facebook groeit hard en op Instagram moet zij het vooralsnog van de jongere generatie hebben. Maar dat is een kwestie van tijd.

Ben je geïnteresseerd in een korte inspirerende workshop over duurzaamheid, gebaseerd op het boek ‘De Verborgen Impact? Neem dan contact met mij op. Het kan een basis presentatie zijn over de impact die wij als mens hebben en vooral wat wij er aan kunnen doen. Ik geef je voorbeelden uit mijn eigen leven en betrek de groep er actief mee.

Heb je een leuk idee, een vraag of wil je iets anders aan me laten weten? Ik vind het leuk om contact met je te hebben. Wil je graag dat ik een workshop voor je verzorg of een stuk schrijf over duurzaamheid? Heb je een webshop, conceptstore, werk je voor een tijdschrift of ben je zelf blogger of vlogger? Dan zijn er ook verschillende mogelijkheden om met me samen te werken. Stuur hiervoor even een mail naar info@manonloveslife.nl.

Naast het schrijven van blogs en het geven van workshops en lezingen, ben ik beschikbaar voor commerciële doeleinden indien duurzame producten en/of initiatieven bij mij passen. Denk hierbij aan advertorials, winacties of product en/of dienstreviews. Er is best veel mogelijk: van het posten van een Instagramfoto, het geven van een lezing tot een artikel waar wij samen aan werken. Interesse?

Neem voor de mogelijkheden en tarieven contact op met mij via info@manonloveslife.nl.

Deze website gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren. Ik ga er vanuit dat je hier oké mee bent, maar je kunt het uitschakelen als je dat wenst. Oké Lees meer