Home Grn United Tiny House? Ga dan maar solo in de achtertuin wonen..

Tiny House? Ga dan maar solo in de achtertuin wonen..

door Manon van Leeuwen
tinyhouse

Mijn nieuwe droom, een zelfvoorzienend Tiny House

Als vegan vintage shopper met vliegschaamte ben ik overgestapt van Funda naar de ‘kleine hutjes’ website Tiny Findy.  Mijn huishouden gaat binnenkort toch een keer krimpen en met twee is een zelfvoorzienend leven op maximaal 50 m2 te overzien. Althans, dat besloot ik. Ik begin aan een nieuwe droom. De kippen en de kat mogen ook mee. Mee naar mijn zelfvoorzienende luxe tiny huis op wielen. Wat een vrijheid, wat een ontdekking en wat een mooie duurzame stap. Grip hebben op je eigen woonomgeving met slim gebruik van je eigen watervoorzien in je eigen energie en het minimaliseren van eigen afval. Mijn huisgenoten tonen interesse uit beleefdheid, lachen en nemen nog een hap van een DIY vegan brownie. Ze vragen wat we eten vanavond en stoppen nog een was in de machine. Ze denken dat ik gek geworden ben. Time to move. Al is het voorlopig naar een bouwproject in de achtertuin.

Foto Tiny House: Gerbrand Oosterloo van der Weg

Lees hier verder voor mijn hele Tiny House blog!!

 

Ik schreef deze blog voor Grn United. Lees hier de hele blog!

Lees ook:

1 reactie

Avatar
Therese 10 februari 2019 - 18:16

Een eerste stapje gemaakt door geen nieuwe kleding te kopen in de 2e helft van het vorige jaar. De 1e tandenborstels en wattenstaafjes van bamboehout zijn besteld.
2-3 dagen per week geen vlees. De 2e auto is ingeruild voor fietsen. Weliswaar electrische maar we hebben nu ook zonnepanelen😉
Je bent niet bent niet bij te houden maar ik volg je wel😅

Reply

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren. Ik ga er vanuit dat je hier oké mee bent, maar je kunt het uitschakelen als je dat wenst. Oké Lees meer