Home Zakelijk

Zakelijk

door Manon van Leeuwen
Zakelijk

Mijn stappen om te komen tot een eco-positief leven pas ik natuurlijk ook toe in mijn zakelijke leven. Op LinkedIn staat wat ik allemaal doe naast moestuinieren, muffins bakken en over het strand banjeren.

Eigenaar van de ZustainaBox en zoals zo mooi omschreven:  ‘experienced director with a demonstrated history of working in the hospital & health care industry. A strong professional and entrepeneur. Skilled in Operations Management, Organizational Development, Interim Management and Team Building’.

Kortom ik ben een ondernemer en bestuurder van zorgorganisaties. Elke paar jaar weer werkzaam in een andere omgeving. Vaak in de huisartsenzorg, altijd in de gezondheidszorg. En dat is best leuk, want in de zorg valt nog veel te verduurzamen. Ik ben er dan ook enorm trots op dat ik ambassadeur ben van de Green Deal Zorg en zo ook mijn steentje bij kan dragen.

Daarnaast ben ik certified trainer van De Verborgen Impact en geef ik hier workshops over. Ook steeds meer in de huisartsenzorg. Klik op ‘samenwerken’ om te kijken of ik ook iets voor jou of jouw organisatie kan betekenen.

Op deze pagina vind je mijn zakelijke posts over duurzaamheid, veelal vanuit mijn LinkedIn profiel.

 


 

Deze website gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren. Ik ga er vanuit dat je hier oké mee bent, maar je kunt het uitschakelen als je dat wenst. Oké Lees meer